Menu Close

Як зробити сир з ферментом

Як збільшити кількість сиру з молока?

Відповідь: Для збільшення виходу сиру 5% або 9% рекомендуємо застосовувати Суміш молочних білків Гелеон 112 С-М, дозування – 3 кг/т нормалізованої суміші. Також використовувати заквашувальну культуру Golden Time TW 20.12 FS, яка дозволяє отримати сир зі збільшеним виходом, з великим розсипчастим зерном.

Як роблять сир?

Традиційний спосіб виготовлення сиру має на увазі використання збродливого молока з відділенням (віджимом) рідкої молочної сироватки у мішечках, що вільно висять.. Готовий сир має щільну консистенцію, на розломі рівні краї, сироватка, що відокремлюється, – прозора, трохи зеленуватого відтінку.