Сам рецепт приготування речовини для вживання дуже простий: потрібно 20 г сухої кірки гранату залити 1,5 ст. окропу та проварити на невеликому вогні 30 хвилин. Отриману рідину потрібно процідити і дати трохи охолонути. Рекомендується приймати внутрішньо по 2 чайні ложки не частіше, ніж 2 рази на день.26 лют. 2021 р.
Навіщо заварюють шкірку граната?
Інгаляції при кашлі чи риніті; Чай з гранатових кірок від безсоння та депресії; настій для боротьби з глистами; Порошок гранатовий для боротьби з опіками.
Чим корисний відвар зі шкірки граната?
Свіжий відвар шкірки граната допомагає позбутися дисбактеріозу та покращити апетит. Естрогени, якими насичений гранат, допомагають подолати депресію та полегшити симптоми клімаксу у жінок.