Menu Close

Чим пектин краще крохмалю

Користь та шкода пектину покращує перистальтику кишківника; покращує кровообіг; пов'язує токсини та виводить їх з організму; як і крохмаль, має обволікаючу дію, що допомагає проти запалень і знімає біль у желудке.30 окт. 2018 р.

Чим відрізняється пектин від крохмалю?

Хімікі з'ясували, що більшість загусників – це полісахариди рослинного походження. Агар отримують з червоних морських водоростей, Крохмаль – з картоплі та кукурудзи, пектин – з яблук та цитрусових. Збережена копія

Чи можна замінити пектин на крохмаль?

Повторимо: крохмаль підходить саме для загущення, а не для створення щільної текстури (мармеладу, зефіру, желе). Тому замінити пектин крохмалем у рецепті вийде лише у випадку, якщо ви захотілинаприклад, загустити джем або варення для випічки. Збережена копія