Menu Close

Чим краще коптити скумбрію гарячого копчення

Як коптити рибу скумбрію гарячого копчення?

Скумбрія гарячого копчення

  1. Розморожуємо рибу.
  2. Видаляємо нутрощі та зябра.
  3. Добре промиваємо.
  4. Натираємо зовні і всередині сіллю та перцем, приправою.
  5. Укладаємо рибу в ємність, ставимо в холодильник на 5 годин.
  6. Перед копченням, Рибу викладаємо на паперовий рушник, і даємо їй обсохнути 30 хвилин.

На чому коптити рибу гарячого копчення?

Підготовлену рибу кладуть на укріплені вгорі палиці, під нею розводять багаття, підкидаючи в нього вільхові та осинові гниляки, шишки, вологе листя, щоб тушки обтікав густий гарячий дим. Через 1-3 години (залежно від величини тушок) риба буде готова до вживання.