Menu Close

Як зробити гарну нарізку з ковбаси

Як правильно різати ковбасу на стіл?

Нарізають під кутом 35-40 градусів. Так нарізана ковбаса виглядає естетичніше — шматочок у діаметрі виходить більше, ніж батон, і кутова нарізка дозволяє розкритися смаку — адже ковбасна маса неоднорідна. Сиркопчену ковбасу роблять із сирого подрібненого м'яса без теплової обробки.

Як оформити м'ясну тарілку?

У Росії до м'ясної тарілці Зазвичай подається хліб.

  1. До паштету найкраще підходить багет. …
  2. До м'якої нарізки – сільський коровай: його нарізають на скибочки середньої товщини.
  3. До сала – житній чи бородинський хліб, також нарізаний.
  4. В цілому тарілку добре доповнять крекери із сіллю, гриссіні, хрусткі палички.