Menu Close

Що робити, якщо пересушив яловичину

Найпростіше додати трохи гарячої води прямо в сковороду і, закривши кришкою, трохи згасити його. М'ясо пропариться, стане м'якшим і, можливо, навіть соковитішим. Можна замість води використовувати сметану чи майонез. Але якщо йдеться про жирний і густий майонез, то його потрібно розбавити теплою кип'яченою водою.25 квіт. 2022 р.

Як реанімувати тверду яловичину?

Як розм'якшити готове м'ясо

  1. Готове тверде м'ясо можна розм'якшити за допомогою водяної лазні. Для цього м'ясо викладають на друшляк і ставлять над каструлею з окропом. …
  2. Жорстку приготовлену яловичину можна повторно протушкувати у воді з вершками та маленькою щіпкою цукру.

Як розм'якшити сушене м'ясо?

Достатньо витримати 30 хвилин м'ясо у лимонному соку, і воно стане набагато м'якшим. На цій же дії ґрунтується рецепт з оцтом.