Найпростіше додати трохи гарячої води прямо в сковороду і, закривши кришкою, трохи згасити його. М'ясо пропариться, стане м'якшим і, можливо, навіть соковитішим. Можна замість води використовувати сметану чи майонез. Але якщо йдеться про жирний і густий майонез, то його потрібно розбавити теплою кип'яченою водою.25 квіт. 2022 р.
Як реанімувати тверду яловичину?
Як розм'якшити готове м'ясо
- Готове тверде м'ясо можна розм'якшити за допомогою водяної лазні. Для цього м'ясо викладають на друшляк і ставлять над каструлею з окропом. …
- Жорстку приготовлену яловичину можна повторно протушкувати у воді з вершками та маленькою щіпкою цукру.
Як розм'якшити сушене м'ясо?
Достатньо витримати 30 хвилин м'ясо у лимонному соку, і воно стане набагато м'якшим. На цій же дії ґрунтується рецепт з оцтом.