Menu Close

Що краще: гашиш чи трава? Який вибрати куріння?

Гашиш і трава – два різні продукти, що отримуються з рослини коноплі. Ці речовини містять активні компоненти, які мають психоактивну дію на організм. Незважаючи на схожість походження, гашиш та трава мають відмінності у складі, способі використання та ефектах, які вони викликають.

Гашиш – це концентрована форма марихуани, в якій міститься висока концентрація ТГК (тетрагідроканнабінолу) – основної психоактивної речовини. Він виходить шляхом сушіння та пресування смолистих виділень конопель. Гашиш має більш виражені ефекти, ніж трава, і може викликати сильне тілесне і психічне відчуття. Однак також існують інші форми гашишу, які роблять його менш концентрованим і більш доступним для вживання.

З іншого боку, трава – це сушені верхівки конопель, які містять меншу концентрацію ТГК. Вживання трави може давати більш м'який ефект, але він також може викликати розслаблюючу та заспокійливу дію на організм. Трава часто використовується як м'яка наркотична речовина для релаксації та отримання ейфорії. Однак важливо розуміти, що ефекти вживання трави можуть бути індивідуальними та залежать від багатьох факторів, включаючи дозування та частоту вживання.

Що краще гашиш чи трава
ВидГашишТравка
складВиготовляється зі смоли коноплі.Сушені та оброблені квітки коноплі
КонцентраціяВисока концентрація активних речовинНизька концентрація активних речовин
Спосіб вживанняКурильнийКурильний, їстівний, настій
Побічні ефектиСильні психоактивні ефекти, можуть виникнути проблеми з дихальною та серцево-судинною системами.Більш м'які психоактивні ефекти, ризик побічних ефектів нижче
ЗаконністьЗабороненоЗалежить від країни, деякі дозволені для медичних призначень
ЦінаВисокаРізно, залежить від якості та доступності
Смакові якостіСпецифічний запах та смакРізноманітність ароматів та смаків
Примітка: Вибір між гашишем та травою залежить від особистих переваг та обставин

Що гірше трава чи гашиш?

Як правило, гашиш відрізняється від висушеної марихуани набагато сильнішою психоактивною дією, одержуваним за рахунок більшої концентрації в ньому психоактивних речовин, так як у квітучих верхівках рослини концентрація тетрагідроканнабінолу вища, ніж у листі, тоді як стебла містять до 3 %, а насіння цього …

У чому різниця між травою та гашишем?

Обидва наркотики виготовляються з однієї і тієї ж рослини – каннабіса (коноплі). Однак марихуана є висушеною травою з листя і стебел рослини, тоді як гашиш виглядає як пластилін.. Його отримують зі смоли та різних частин каннабісу (найчастіше з квітучих верхівок).

Що буде, коли куриш гашиш?

При щоденному вживанні гашишу з'являється психічна та фізична залежність. Наркоман починає втрачати вагу, у нього погіршується пам'ять та знижується інтелект. Також шкода від куріння трави проявляється у деформації та значному зниженні активності сперматозоїдів, що може призвести до безпліддя.